Welkom bij Mc 't Murke uit Grubbenvorst

Beste motorrijders, bezoekers en vrijwilligers.

Naar aanleiding van de corona-crisis hebben wij besloten om de Motorzegening van 19 april 2020 af te gelasten. De gezondheid van alle motorrijders, vrijwilligers en bezoekers gaat voor. Wij willen iedereen die bijgedragen hebben aan de lopende organisatie, in het bijzonder mijnheer pastoor en de zegeningscommissie, bedanken voor hun inzet. Er zal in 2020 geen Zegening meer gepland worden. De volgende Motorzegening staat voorlopig gepland op 18 april 2021.

Om dezelfde reden is het Treftival, 16 tm 18 oktober 2020 ook afgelast. Op dit moment is het niet mogelijk om ons treffen zo te organiseren, zoals wij dat graag willen doen...en uiteraard gaat ieder zijn gezondheid voor. See you in 2021, 15 tm 17 oktober..

Motorclub ’t Murke.
Grubbenvorst.