Nieuws en wetenswaardigheden van Mc 't Murke
Beste motorrijders, bezoekers en vrijwilligers.Naar aanleiding van de corona-crisis hebben wij besloten om de Motorzegening van 19 april 2020 af te gelasten. De gezondheid van alle motorrijders, vrijwilligers en bezoekers gaat voor. Wij willen iedereen die bijgedragen hebben aan de lopende organisatie, in het bijzonder mijnheer pastoor en de zegeningscommissie, bedanken voor hun inzet. Er zal in 2020 geen Zegening meer gepland worden. De volgende Motorzegening staat voorlopig gepland op 18 april 2021.

Motorclub ’t Murke.
Grubbenvorst.


Motorzegening  2021 valt op Zondag  18 April!

De jaarlijkse motorzegening is altijd op een zondag in april. Wederom zal dit zoals ieder jaar weer plaats vinden in hartje Grubbenvorst op het Pastoor Vullingsplein. Inkom vanaf 10 uur. De Heilige Mis op het plein start meestal rond 13.00 uur.


Baksteen TrefTival 16/18 oktober 2020

 

Een luchtfoto, 3 uur voor de Motorzegening.

Een luchtfoto, tijdens de Motorzegening.
 
Maria Auxiliatrix Run

Sinds de oprichting van stichting M.A.-Run te Venlo zetten onze leden zich in als vrijwilligers. Doelstelling van de stichting -Maria Auxiliatrix Run (M.A.-Run) is het organiseren van een onvergetelijk feestweekend op de vrijdag en zaterdagavond en de roemruchte motor-met-zijspan-rit op zaterdag speciaal voor de mensen met een beperking. Klik op de link om naar de website te gaan:  http://www.ma-run.nl

UA-79706019-1